Pakkeri

Hos pakkeriet i S.E.P. Nord er vi specialiserede inden for emballering af varer, vareompakning, mærkning af varer og meget mere.


Her løser vi både større og mindre pakkeopgaver for lokale, nationale og internationale virksomheder. Vi hjælper både til at aflaste i spidsbelastningsperioder eller laver faste aftaler omkring pakning og emballering.


Vi har mulighed for at løse opgaverne i vores egne lokaler, i lejede lagerhaller eller in house hos jer. Vi supplerer også gerne med ekstra arbejdskraft ved særligt omfattende opgaver. I vores udførelse af pakkeriopgaverne er vi gerne fleksible med jeres behov, vi kan stille op med kort varsel, og vi løser opgaverne omhyggeligt og i høj kvalitet.


Vil I have et tilbud på en pakkeriopgave? Kontakt os her, så vi sammen kan finde en bæredygtig og socialt ansvarlig løsning til jer.

I kan få løst enhver opgave – stor som lille

Igennem tiden har vi løst mange forskellige opgaver af forskellig art og størrelse. Så vi er godt klædt på til at kunne håndtere netop jeres opgave. Alle pakkeriopgaver ledes desuden under tilsyn af vores erfarne pakkeri- og logistikmedarbejdere.


I pakkeriet på S.E.P. Nord råder vi over 300 kvm med lagerfaciliteter, pakkeborde, folieringsmaskiner og doseringsmaskiner til blandt andet creme. Er jeres opgave af et større omfang, har vi mulighed for at leje op til 2000 kvm store lokaler med pallereoler i to etager, truck, læsserampe med mere.

73 70 25 16

Bransager vej 16, 9490 Pandrup 

Følg os på de sociale medier!

© All Rights Reserved S.E.P Nord - 2020