En ansvarlig samarbejdspartner til jeres projekt

Er I på udkig efter en socialt ansvarlig og bæredygtig samarbejdspartner? Så læs endelig videre.


S.E.P. Nord skaber vækst og værdi gennem vores samarbejder med andre virksomheder. Det er vores erfaring, at vi sammen kan nå meget længere, end vi kan alene – hvad enten det handler om at skabe vækst, mindske omkostninger eller slet og ret udlicitere opgaver. Uanset grundlaget for jeres samarbejde står vi klar til at springe til med en hjælpende hånd.  


I finder højkvalitetsløsninger hos S.E.P. Nord inden for:

- Pakkeri.

- Systue.

- Ejendomsservice.


I alle afdelingerne gør vi en dyd ud af at færdiggøre opgaverne til den aftale tid og i høj kvalitet. Vi ved nemlig, at det har stor betydning for vores kunder.


Vores kunder spænder lige fra lokale virksomheder til landsdækkende kæder og nationale og internationale mærkevareproducenter.

Kontakt os for at høre om vores opgaveløsninger og priser.

Strømlinede arbejdsprocesser og høj håndværksmæssig kvalitet

Når I vælger os som leverandør eller samarbejdspartner på en opgave, vil I opleve, at vi ligesom enhver anden underleverandør opererer med fokus på gode arbejdsprocesser og høj kvalitet i produktionen. Vi har de fornødne værktøjer og maskiner, for eksempel folieringsmaskine og doseringsmaskiner, så alle opgaver foregår standardiseret, effektivt og professionelt.


Vil I vide mere om, hvordan det er at samarbejde med os? Så læs mere i vores folder og salgs- og leveringsbetingelser herunder.

73 70 25 16

Bransager vej 16, 9490 Pandrup 

Følg os på de sociale medier!

© All Rights Reserved S.E.P Nord - 2020