S.E.P. Nords historie


Historien om S.E.P. Nord kan ikke fortælles uden at bringe de to mennesker i spil, der skabte det. Nemlig Jeanne Debes og Esben Lundgaard.


Deres samlede erfaringer med både socialt arbejde og entreprenørskab er grunden til, at S.E.P. Nord blev oprettet og stadig eksisterer i dag.


Socialt arbejde + godt håndværk = grobund for socialøkonomisk vækstrejse

Med sig i bagagen har Jeanne en uddannelse inden for det pædagogiske område og mange års erhvervserfaring inden for detail med egne butikker. Heroverfor var Esben lokalfunderet entreprenør med hænderne skruet ordentligt på. Denne kombination blev et særdeles godt erhvervsmæssigt match for en socialøkonomisk virksomhed som S.E.P. Nord – og det blev begyndelsen på S.E.P. Nords historie.


Fra reparatør af græsslåmaskiner til koncernleverandør

De to arbejdsmæssige baggrunde og mange livlige snakke om meningsfulde jobs for udsatte unge blev startskuddet til S.E.P. Nord, som ved samlet kraft blev oprettet i 2016.


Én af de første opgaver, som borgerne fra kommunen kunne få lov at give sig i kast med, var reparation af græsslåmaskiner fra lokale villaejere. Et lidt andet sted, end S.E.P. Nord er i dag.


Efterhånden som flere og flere borgere kom til – og ligeledes kunder og samarbejdspartnere – har variationen af opgaver også ændret sig.


Pakkeriet og værkstedet var de første afdelinger. Ideen var, at opgaverne skulle være lige til og noget, som alle kunne være i uanset deres sociale eller faglige udfordringer.


Senere hen kom systuen til, og firmanavnet fik en mindre ændring. Fra at hedde Social Ejendomsservice & Pakkeri, blev ordlyden nu Systue - Ejendomsservice - Pakkeri. Systuens første kunde var Vraa Dampvaskeri, der fik syet aflagt arbejdstøj om til indkøbsnet.


Siden da har vi haft fart på.


I dag tæller vi kunder som Matas, Aalborg Kommune, AKKC, Aalborg Hallen, Jammerbugt Kommune og mange flere.


Vi leverer vores ydelser - systue, ejedomsservice og pakkeri - til private virksomheder og koncerner, offentlige institutioner, konferencer og foredrag.


Er du interesseret i at samarbejde med os? 


73 70 25 16

Bransager vej 16, 9490 Pandrup 

Følg os på de sociale medier!

© All Rights Reserved S.E.P Nord - 2020