For tredje år i træk er S.E.P. Nord indstillet til Årets Iværksætter i Jammerbugt Kommune. 


Læs Vækst Jammebugts begrundelse for at nominere S.E.P. Nord:


"Den socialøkonomiske virksomhed S.E.P. Nord ApS drives og ejes af Jeanne Debes og Esben Lundgaard.


S.E.P Nord ApS skaber ordinære jobs på markedsvilkår til mennesker med særlige behov. SEP Nord ApS har som noget ret usædvanligt for en socialøkonomisk virksomhed formået at skabe et stort salg af deres produkter og ydelser til en portefølje af helt traditionelle private virksomheder. Det, at der er deadlines og kvalitetskrav på samme betingelser, som andre aktører er vigtigt for, at hjælpe borgerne tættere på at kunne forsørge sig selv på sigt på et ordinært arbejdsmarked.


S’et i SEP Nord står for Systue, hvor der blandt andet designes og sys bæredygtige muleposer og net lavet af kasseret arbejdstøj fra Vrå Dampvaskeri. E’et er for Ejendomsservice, der udfører belægningsarbejde, græsslåning og mindre bygningsopgaver for private og virksomheder, og i Pakkeriet foretages pakning og foliering af en lang række varer. Virksomheden har lige færdiggjort en pakkeopgave på 1,4 million emner for en større virksomhed, der skal stå klar til julehandlen. 


S.E.P Nord har 10 ansatte, og i spidsbelastninger flere. De er nomineret til prisen for 3. år i træk. De er nomineret igen, da de til stadighed har formået at lægge flere lag ovenpå deres virksomhed, bl.a. ved at prioriteret at satse på bæredygtighed samt at arbejde efter FN’s 17 Verdensmål. Det har bevirket, at de har kunnet tiltrække særdeles store ordre fra en række store danske virksomheder."

S.E.P. Nord indstillet til Årets Iværksætter 2019

73 70 25 16

Bransager vej 16, 9490 Pandrup 

Følg os på de sociale medier!

© All Rights Reserved S.E.P Nord - 2020

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend