Om S.E.P. Nord


Vi går op i, at mennesker har det godt.


Det er hele grundlaget for den ide, vi baserede S.E.P. Nord på ved oprettelsen i 2016. Ideen var at skabe en socialøkonomisk virksomhed, hvor vi kunne skabe jobs på markedsvilkår til mennesker med særlige behov. Jobs, der hjælper medarbejderne videre – både på arbejdsmarkedet, i uddannelse og i livet generelt.


Vores navn bærer en særlig betydning. S’et i SEP Nord står for systue, hvor der f.eks. designes og sys bæredygtige indkøbsnet og forklæder lavet af overskudstekstil fra bl.a. Vrå Dampvaskeri. E’et er for ejendomsservice, hvor vi udfører belægningsarbejde, græsslåning og mindre bygningsopgaver for private og virksomheder. P'et står for pakkeri, og her foretager vi pakning og foliering af en lang række varer.  


S.E.P. Nord er stiftet på baggrund af en drøm om at skabe meningsfulde omgivelser for udsatte borgere. 


Se mere om S.E.P. Nord's værdier og formål her

Hvad er S.E.P. Nord?

S.E.P. Nord er en Registreret Socialøkonomisk Virksomhed. Og hvad betyder det så? Konkret betyder det, at vi har forpligtet os til at drive virksomhed på en ansvarlig, inddragende og samfundsgavnlig måde over for både medarbejdere og samarbejdspartnere under kontrol af Erhvervsstyrelsen. 


Det gør vi ved at tilbyde socialt udsatte borgere jobs, praktik eller uddannelsesforløb med fokus på de individuelle behov, de måtte have. Vi arbejder på almindelige arbejdsvilkår med deadlines og kvalitetskrav, hvilket er vigtigt for at hjælpe medarbejderne tættere på det ordinære arbejdsmarked. Det er dog også vigtigt for os, at de bliver mødt med rummelighed og forståelse over for den enkeltes begrænsninger og muligheder – sådan tror vi nemlig, at vi kommer længst.


Hvem gør vi det for?

Vi gør det for vores medarbejdere. Dem, der har brug for en stabil og støttende arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed. Vores udgangspunkt har hele tiden været at skabe jobs og aktivering til socialt udsatte borgere. Skal du med på S.E.P. Nord-holdet? Så tag et kig på, hvad vi kan tilbyde dig her


Vi gavner også erhvervslivet

Vi hjælper andre virksomheder med opgaver inden for pakkeri, syning og ejedomsservice/

bygningsvedligeholdelse. Det gælder både lokale virksomheder, landsdækkende kæder og internationale mærkevareproducenter. I vores arbejde med andre virksomheder bidrager vi med en socialt ansvarlig og bæredygtig tilgang – og vi vil meget gerne fortælle, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os for samarbejde her.

Kontaktoplysninger


S.E.P. Nord

Bransagervej 16

9490 Pandrup


Link til kort med busholdeplads


Tlf: 7370 2516

Mail: info@sep-nord.dk

CVR Nummer 40022740

73 70 25 16

Bransager vej 16, 9490 Pandrup 

Følg os på de sociale medier!

© All Rights Reserved S.E.P Nord - 2020